ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آمریکا ویزای حامیان فلسطین را لغو می کند

آمریکا ویزای حامیان فلسطین را لغو می کند وزیر خارجه آمریکا از لغو ویزای افراد حامی فلسطین در این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، لابی قدرتمند صهیونیست در آمریکا اکنون در حال فشار آوردن بر ارکان این کشور به منظور سرکوب حامیان فلسطین است. از این رو، دولت ترامپ آشکارا می کوشد آزادی بیان مردم را سرکوب کند.

 

بر این اساس، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا از لغو ویزای حامیان فلسطین خبر داد.

 

روبیو در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما ویزاهای حامیان حماس در آمریکا را لغو خواهیم کرد تا بتوانیم آنها را اخراج کنیم.

 

روبیو در پاسخ به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس (AP) این اظهارات را مطرح کرد. بر اساس این گزارش، مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) محمود خلیل، یک دانشجوی فارغ‌التحصیل فلسطینی را دستگیر کرده‌اند که نقش برجسته‌ای در ساماندهی اعتراضات طرفدار فلسطین سال گذشته در دانشگاه کلمبیا در نیویورک داشت.

 

خلیل که در مدرسه امور بین‌الملل و عمومی دانشگاه کلمبیا تحصیل می‌کرد، روز شنبه در محل اقامت خود در دانشگاه دستگیر شد. اتحادیه دانشجویی کلمبیا در بیانیه‌ای این موضوع را تأیید کرد.

 

بر اساس اعلام این اتحادیه، همسر خلیل شهروند آمریکایی است و خود او نیز دارای کارت اقامت دائم (گرین کارت) است.

 

با این حال، دولت ترامپ با وضع قوانین جدید به دنبال اخراج افرادی است که با مردم فلسطین ابراز همدردی کرده و از رژیم صهیونیستی انتقاد می‌کنند.

 

پیش از این دولت فدرال آمریکا قراردادها و حمایت‌های مالی به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار با دانشگاه کلمبیا را لغو کرده بود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار